fredag 3 oktober 2014

Barnfri helg

IMG_8019

Det var inte dumt att komma hem till två glada barn och ett dukat bord efter en lång arbetsdag. Att de var glada berodde bara till viss del på att jag kom hem, men mest för att de längtat massor efter att få åka till gammelmormor och Arne. De ville rå om sina barnbarnsbarn under helgen och det passade oss alla bra då jag ändå jobbar. Stannade en stund och Liam frågade gång på gång om jag inte skulle ta och åka hem igen. Och Nomi pussade mig hejdå 4-5 gånger, helt frivilligt, så jag skulle ge mig iväg. Frågade om jag inte kunde få stanna där i helgen jag med, men icke! “Du kan åka hem till pappa nu mamma..” Jahaja. Men fick i alla fall en teckning av min stora älskling innan jag åkte, ett hjärta och orden; LIAM ÄLSKAR MAMMA. Lever jag länge på ♥

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Hahaha, så söta dom är. Inte så kul att bli ivägschasad kanske, men då vet man i alla fall att dom är glada och nöjda och att dom trivs :)

Anonym sa...

Naw...Goa Liam förstår att det känns gott i mamma ♡ -at!
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam