onsdag 8 oktober 2014

Ett par dagar…

IMG_8243

Två dagar ledigt nu känns inte alls dumt innan ännu en jobbhelg drar igång. Varit mycket på sista tiden även om det inte känns så, hoppat som en studsboll mellan två arbetsplatser men trivs väldigt bra med det. Lite varierande!

Vid lunchtid idag, efter en lugn förmiddag med sovmorgon och lek, gick vi till dagis för att hämta med oss Nikita. Tog skogsvägen hem där vi plockade löv för att göra fina höstteckningar. Ungarna har lekt som sockerstinna dårar hela eftermiddagen, bilracing, pyssel, utklädning och spel. Efter att tovlisan Nomi fått en hårklippning, ett bad och nattats kröp Liam och Nikki upp i Liams säng och tittade på Frost. Så mysigt hade dom, tills skruttan fick hemlängtan. Men så blir det ibland, de får sova över en annan dag istället!

Imorgon tar vi ännu en lugn mysdag, helst utan en massa måsten men man vet ju aldrig!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam