måndag 13 oktober 2014

Inte min dag

IMG_8183

Idag har inte varit min dag alls. Fjärde dagen i rad på jobbet med stressigt kaos och jag var helt mosig i huvudet när klockan slog fyra i eftermiddags. Gick till förskolan för att hämta mina två godingar och kände att det skulle bli skönt att komma hem och bara vara lite. Men, vid ytterdörren insåg jag att husnycklarna var inlåsta, det regnade och vi frös. Simon jobbar kväll och ingen gömd extranyckel någonstans. Satanshelvetesjävlaskit. Tog skydd på verandan där vi kröp ihop tillsammans på skinnfällen i soffan. Men som tur väl var hade mormor en nyckel så hon och Arne var snälla och körde från Broakulla för att släppa in oss. De stannade en stund och vi värmde oss med tända ljus, prat, kaffe, varma kanelbullar och mjölk.

Ikväll är jag aptrött och kommer nu lägga mig och sova riktigt gott. Hoppas på en liten sovmorgon och att morgondagen blir mycket bättre! Ska vara ledig då har jag bestämt eftersom vi ska till logopeden på CLV med Liam. Så en liten utflykt till stan väntar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken dag ...
Men så underbart Foto på dina godingar ♡

/Kram på Er!

Livet på Citronodlingen sa...

Åh, visst är det typiskt... när man minst behöver att det strular, då strular det såklart.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam