fredag 17 oktober 2014

I lövhögen

Satte Simon i arbete inomhus, med dammsugning och moppning, medans barnen och jag gick ut. Försökte mig på att klippa och trimma vår stora häck på sidan men det var lögn. Fick ta i för kung och fosterland vilket resulterade i en ond högerarm. Omöjligt att klippa ner den ovanpå med både vanlig och elektrisk häcksax. Får nog be en stor stark karl med motorsåg istället. Ostyriga skithäck.

Barnen höll sig i alla fall sysselsatta med att räfsa löv, gräva i sandlådan och rita med asfaltskritor på gatan. Och gapa och skrika på varandra, hoppa jämfota av frustration och bara vara sådär skitjobbiga mot varandra som syskon är. Men några ljusglimtar hade båda två där de faktiskt höll sams, mest när de hjälptes åt att räfsa ihop en stooor lövhög.

IMG_8629IMG_8566IMG_8578IMG_8608IMG_8631IMG_8539IMG_8501IMG_8596

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,så fantastiska Höstfoto i löven på dina godingar :)
/Kram från "tanT Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam