lördag 18 oktober 2014

Kalmar med shopping och skoj

Visst blev det stan idag, en härlig dag i Kalmar. Vi började med lunch och shopping på Baronen och sedan vidare till Hansa City för en tur både i gallerian och på IKEA. Lovade barnen att om de var riktigt snälla så hade vi en överraskning i form av Leo’s Lekland. Liam var jätteduktig hela tiden, precis som alltid, men trotsmonstret Nomi fick oss nästan att åka hem istället. Men det var innan hon somnade under shoppingturen och vaknade med ett bättre humör!

På det efterlängtade leklandet, dit faster Lisa också kom, var det ganska folktomt och barnen hade turen att springa på kompisen Wilma och hennes pappa. Så de lekte som tokar och åt pannkakor tillsammans. Vi vuxna har också fått springa av oss, åkt rutschkana och klättrat hej vilt. Kommer kännas i kroppen imorgon.

IMG_8737IMG_8679IMG_8826IMG_8785IMG_8797IMG_8720IMG_8704IMG_8699IMG_8740

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Buskul & underbara Foto :)
/Kram

Livet på Citronodlingen sa...

Härligt att få busa av sig ordentligt :)

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så kul med lekland, det var väldigt längesen vi var där nu...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam