fredag 30 maj 2014

Vår fredag

IMG_1682

Innan två glada barn hämtades hos mormor tog Simon och jag en tur till Kalmar. Nomi hade presentkort på Sagolpalatset som inom några dagar skulle gå ut, så vi fick handla på oss lite Villervalla-sommarkläder till hennes garderob. Liam fick också ett plagg, med ljuvliga moln. Några affärer till hann vi med innan vi begav oss mot Lessebo.

På vägen hem från mormor slog det mig att Kosta Outlet skulle ha Bamse på besök med en liten föreställning klockan två, så vi skyndade oss dit. Efteråt fick barnen komma fram och träffa Bamse, ge honom en kram och bli fotograferade. Nomi var en liten fegis och höll sig till pappas famn, men Liam var såklart framme. Outleten bjöd sedan alla barnen på gratis mjukglass, fint gjort tycker jag!

Eftermiddagen har vi ägnat utomhus med biltvätt, plantering och trädgårdsfix. Sen lagade vi hemmagjord pizza till kvällsmat innan Nomi skulle sova. Nu blir det en liten film för oss päron strax och sen raka vägen i säng. Imorgon och på söndag jobbar jag x-turen 07:00-13:30. Alldeles lagom pass när det är helg!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Vilken härlig dag ni verkar haft :)

Anonym sa...

Så mysigt att få träffa Bamse & va ljuvligt med Syrener - Otroligt vackert foto,Agnes/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam