tisdag 13 maj 2014

Tacotisdag

Efter dagis kom Nemo, Nikki och Eve över på lekdejt. Nikki fick sin efterlängtade 4-årspresent av barnen; en goodiebag med klänning, målarbok, penna med vässare, såpbubblor, örhängen, godispåse och ett fint kort som Liam skrivit. Sedan satte barnen igång och busade, vi åt tacos och så tittade vi alla på en film. Barnen satt som ljus, hade vi knappast väntat oss. Vid kvart över fem var det dags för pojkarnas fotbollsträning och Simon skjutsade upp dom. Vi tjejer stannade hemma under tiden och fortsatte leken.

Vid halv sju började jag sedan att jobba, samma korta pass som i gårkväll. Gick smidigt men nu när jag kom hem och slappnade av fick jag en jäkla skallavärk. Nomis förkylning från förra veckan verkar visst hoppat över på mig. Snorig som sjutton, hoppas bara det inte blir värre!

IMG_0962IMG_0967IMG_0976IMG_0974IMG_0964IMG_0972

1 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt & gottit - Vi hade oxå Tacotisdag :)
Hoppas ni inte blir sjuka/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam