måndag 26 maj 2014

Lång måndag

IMG_1561

Vår ljuvliga lilla Pippi igår!

Tidigt idag åkte barnen och jag in till Växjö för ännu ett lasarettbesök, men denna gången för Liam. Tycker vi ränner där för jämnan. Men det gick bra, oroar mig alltid i onödan när jag ska köra i stan med barnen själv. Parkera är inte min grej heller och jag kan knappt somna kvällen innan när jag vet att jag ska parkera. Så jäkla sjukt egentligen, för det går oftast jättebra. Ja, jag är en märklig prick.

Efteråt hade vi en massa tid att slå ihjäl och Liam ville bestämt gå ner till Växjösjön och titta på vattnet, så det gjorde vi. Sen blev det lite lunch i Hovmantorp. Hälsade på mormor i Lessebo en stund som också följde med till lekplatsen och till kiosken för att köpa mjukglass. Barnen fick sedan följa med henne hem då jag hade ett bankmöte.

Hade inte räknat med att jobba idag men fick hoppa in med kort varsel ändå. Körde hem och lämnade barnen, slängde i mig middagen som Simon lagat till vår hemkomst och sen iväg för att jobba 15:45 till 21:15. Stressigt, men jag hann och kvällen var ganska lugn ändå.

Men nu, nu är det banne mej läggdags och jag ska sova riktigt gott efter denna långa måndag.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart söt liten Pippi - Hoppas dår ZzzZZzz inatt vännen/Kram & Natti Natti

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam