lördag 17 maj 2014

Marknadsdag

Idag har vi flängt runt en himla massa. Först till marknaden vid badsjön i Skruv där barnen träffade kompisarna Orlando och Veronica, åt korv och köpte varsin ballong och klubba. Köpte även med oss gott fika och besökte barnens morfar för en liten prat- och fikastund innan vi fortsatte till Lessebo. Där hade dom ordnat provsmakning av “Världens Mat” ute i det gröna. Rätt mycket folk, mycket mat att provsmaka och en hel del kul för barnen.

Vårt sista stopp blev i Broakulla hos barnens gammelmormor och bonusgammelmorfar. Jag hade ett jobbpass ikväll och kommer ha delad tur imorgon mellan 7:00-21:15 och eftersom sambon jobbar nattskift och behöver sova under förmiddagarna tyckte vi alla det var bäst om barnen kunde sova över hos dom i natt. Så imorgon eftermiddag hämtar Simon hem dom igen, våra små pluttisar.

IMG_1316IMG_1263IMG_1261IMG_1318IMG_1325IMG_1327

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & vilka fina foto på dina godingar/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam