lördag 24 maj 2014

Mormorbesök och kvällsjobb

Barnens mormor överraskade med ett besök idag, till barnens stora glädje. Vi lagade middag ihop och hon stannade tills jag skulle ge mig iväg till jobbet strax innan klockan fyra. När jag gett mig av hade visst Simon tagit med sig ungarna till Kosta Outlet för varsin kulglass. Sen köpte han en jättefin klänning till Nomi för en hundring men som innan kostat 899 kronor. Det får man väl kalla fynd och godkänd av mig blev den också!

I skrivande stund sitter vi parkerade i soffan för lite lördagsmys. Mysigt vet jag dock inte om det är med fotboll på tv.. men ska starta mig en liten film på datorn istället. Sportallergisk som man är!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam