måndag 12 maj 2014

Övernattning

Monsters-University-ae3053df600400

Igår kom mamma hit på go söndagsmiddag; en riktigt lyckad älgstek. Sen nallade hon med sig våra barn hem till sig för en övernattning. Hon brukar passa på att ägna tid med dom när hon är ledig, vilket barnen verkligen uppskattar. Så kvällen spenderade jag för mig själv då Simon åkte för att jobba natt. Film, soffslapp och låååång sovmorgon.

Våra busar kom hem i eftermiddags, båda nöjda efter en natt hos mormor. Och rätt trötta med, Nomi somnade i soffan strax innan middagen, helt slut. Nu är det dock full fräs här hemma med lek och så tittar vi på Monsters University. Simon för natta barnen själv ikväll för jag ska strax åka och jobba några timmar. Hemma igen lagom tills han åker till nattskiftet. Mycket pusslande med tider nu men tycker vi fixar det ganska bra hittills!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam