torsdag 29 maj 2014

Kristi Flygare

Kristi Flygare bjuder som varje år på mysig marknad i Broakulla. Liam åkte karusell, vi åt korv, träffade folk och gammelmormor skämde bort sina barnbarnsbarn med att handla lite smått och gott till dom.

Efter marknaden körde jag hem barnen till deras mormor i Lessebo. Hon ville ha dom över natten nu när hon var ledig och det ville barnen gärna. När jag körde vidare satte de precis igång att baka kanelbullar till kvällsfika.

Simon och jag passade på att sätta lite guldkant på vår barnfria kväll. Blev middag på 4 krogar, grilltallrik till honom och ryggbiff till mig, med utsikt över Växjösjön. Sen blev det biofilmen Maleficent på Filmstaden. Gillade den faktiskt, lite småseg och kanske lite barnslig emellanåt. Men tyckte den hade ett viktigt budskap och gillar filmer med en liten twist man inte räknat med. Och Angelina Jolie är ju fantastisk!

maleficent-poster06

2 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Den där filmen vill jag också se, trots att jag (tvärtemot dig hehe) inte gillar Angelina Jolie :P

Anonym sa...

Mysigt med marknad & den filmen vill jag oxå se :)

/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam