onsdag 29 januari 2014

Uppskruvat

Trots att vi bott i huset i cirkus fyra månader så har vi inte fått upp allt ännu. Finns en del smågrejor som tavlor och hyllor. Det är för att jag är så satans velig jämt och ständigt. Men under organiserandet i förrådet i veckan plockade jag fram allt som jag ville ha upp så nu har vi börjat lite smått.

Nomi fick upp två hyllor över sängen igår och ikväll fick Liam en större hylla över sin låga bokhylla. Nu ska vi bara bestämma oss för sovrummet med, vart ska tavellisten sitta och vart ska hyllorna sitta..? I-landsproblem om något!

IMG_5507IMG_5535IMG_5488

3 kommentarer:

Elin - Livat på torpet sa...

Hon har så fint! Måste försöka få upp vimplarna i lekrummet idag jag med. Men såna "måsten" brukar inte vara så svår att ta sig i kragen och göra ;)

Anonym sa...

Men..så sött <3

/Kram Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så himla fint! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam