fredag 10 januari 2014

Önskningar

Om en månad fyller vår lille Liam hela fem år. Alltså, fem år! Det är ju galet! Tänker dock inte fråga vart tiden tar vägen för det är aldrig någon som har en aning ändå.

Vår lille plutt är i alla fall sååå nöjd med alla julklappar han fått av tomten i år men han har ändå lyckats få fram några önskningar till inför den stundande födelsedagen.

Några av sakerna som står på önskelistan kommer från Toys R Us. “Ett hellihåp så ja tan titta upp i sänorna” har han bland annat nämnt, alltså ett teleskop så han kan titta upp på stjärnorna. Det står högt upp på listan och givetvis ska ha få ett sånt! Andra saker som jag vet att han skulle bli jätteglad för är den stora, häftiga polisstationen eller kanske brandstationen från Lego City. Han fick bland annat polismotorcykel som jagar en tjuv i bil och så brandbilar och brinnande hus i julklapp, Detta skulle ju göra samlingen komplett och tänk vad timmar han skulle få ha roligt med detta! Något annat som han älskar är ju att pyssla, han skulle bli så glad för smyckespärlor att göra egna halsband och armband av. Finns ju så himla mycket roliga pärlor idag också i alla möjliga former och färger, med bokstäver och siffror.

Han (och jag…) hinner nog komma med ännu fler önskningar innan födelsedagen är kommen och vi har ju ett litet tag på oss innan det är dags!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja...Tänk 5 år lille Liam <3
Härlig Polisstation i lego/Kram Annmi

Sara - Ensamstående mamma sa...

Polisstationen är det nån i detta hem som också önskar sig ;) Han fyller ju 6 år om drygt 2 ½ månad, så jag funderar på att slå på stort och överraska med den.. Även fast det är lite väl mycket pengar kan jag tycka, men det är det ju såklart värt när man får se barnens tindrande ögon :)

Simone sa...

de finns exakt sånt på citygross.ordinariepris 1199:- och nu 599:- eller 699:- .

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam