torsdag 30 januari 2014

Återbesök för Liam

Efter en förmiddag med städning mötte jag upp sambon vid dagis klockan tolv för att hämta barnen. De fick sluta tidigare idag då Liam, även denna vecka, skulle besöka logopeden i stan.

Besöket på lasarettet gick fint. Bara på en vecka hade utvecklingen med bokstaven F gått framåt. Fick med oss lite roliga och nyttiga spel hem som vi ska öva med tills nästa gång. Och Liam har ju verkligen inget emot att spela så det kommer gå riktigt bra.

Efteråt stannade vi och handlade lite, bland annat en födelsedagspresent till min mormor som fyller 71 år imorgon. Därefter åkte vi till Zack’s för lite middag. Dom har jättegod mat faktiskt och inredningen är ju helskön. Barnen delade på en pizza, sambon tog hamburgare (såklart) och jag provade en liten kycklingsallad med pasta. För att vara liten var det en himla massa mat. Fick i mig en tredjedel och den var för god för att lämnas kvar. Nallade faktiskt en doggybag och fick med mig resten hem. Blir gott att ha till lunch imorgon!

IMG_5578IMG_5574IMG_5565IMG_5581

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysiga foto,gottit & inte helt fel med Doggybag hihi ...
Duktiga lille Liam mé & va bra att han tycker dessa spel är skojsiga :)

Önskar er en riktigt gooer Fredag/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam