tisdag 28 januari 2014

Dagis is the shit

Barnen är som natt och dag. När Liam var i Nomis ålder var dagislämningarna hemska, han skrek, grät och gav mig en stor klump i magen varje gång. Men hon älskar dagis och säger knappt hej då. Det har jag vant mig vid, men inte hennes utbrott hon hade vid hämtningen idag. Hon skulle INTE följa med hem, hon skulle vara kvar och åka rutschkana. Hon skrek, var högröd i ansiktet, tårarna sprutade och hon gjorde allt i sin makt för att kunna springa ifrån mig och in igen. Tack GODE GUD för att det bara var vi i kapprummet. Det tog en evighet men till slut lyckades jag korva på henne overallen och vi gav oss hemåt. I vagnen var hon tyst. Och skitsur. Men blev på mycket bättre humör när vi kom hem och skottade snö och åkte lite pulka. Hoppas på en lugnare hämtning imorgon, dagen efter det och veckan efter det…

IMG_5430IMG_5436IMG_5450IMG_5457

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm Hämtningar kan vara olika - Har jobbat på dagis & sett/hört det mesta hihi ...
Underbara Vinterfoto på dina finisar <3


/Kram på Er

Malin sa...

Här är det tvärtom. Kalle har alltid älskad dagis, Klara tycker att det är oki men inte mer.
Det där med barn som inte vill hem vet jag hur det är. Kalle är så VARJE dag och har alltid varit. Jag springer som en tok över gården för att fånga in honom. Han är 5!!!
Men lycka till med hämtningen idag :)

Elina sa...

Härliga bilder, och pulkaåkning är ju SÅ kul. Jag tycker nog det är roligare än vad Saga tycker, haha!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam