lördag 11 januari 2014

Städning på schemat

IMG_4720

Renbäddat i Angry Bords-tokige Liams säng med
bäddsetet och kudden han fick av morbror i julklapp!

Under förmiddagen var Simon iväg och barnen och jag hade städning på schemat. Barnen släpade fram och jag släpade tillbaka, lite så som det brukar vara. Allt tar dubbelt så lång tid, men det blev bra till slut. Barnen fick sina sängar renbäddade, golven fick sig en dammsugning och jag fick upp nya gardiner i matsalsrummet (eller kalasrummet som Liam kallar det) och i vardagsrummet. Var så trött på de vita öljettlängderna och hittade billiga svarta panellängder i stan igår. Mycket bättre, kontraster is liksom the shit.

Nomi sover just nu middag och Liam är i ishallen med pappa och åker skridskor. När dom kommer hem ska vi laga varm smörgåstårta. Den jag gjorde för ett par helger sedan gillade visst sambon, så det blir en favorit i repris.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt med städat & renbäddat :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam