torsdag 16 januari 2014

Alga Learning

Jag har tidigare berättat om Alga Learning och det tåls att tipsas om igen. Det är en ny serie pedagogiska spel för barn i åldern 3 till 6 år. Barnen lär sig bland annat alfabetet, att räkna med siffror och klockan på ett roligt och stimulerande sätt! Och, att inte förglömma, så är spelen riktigt prisvärda.

Vi har flera av spelen hemma och Liam älskar dom, flera gånger i veckan plockas de fram och så sitter han och pysslar, övar på bokstäver och siffror, lär sig knyta skorna och mycket, mycket mer.

Lär om bokstaven är första steget i ABC-serien. Liam, som gärna skriver sitt egna namn och även övar på andras, har varit stormförtjust i spelet från början till slut. Det är som ett pussel där man kan para ihop bilder på djur och saker med bokstäver, både versaler och gemener. Den fräna ugglepennan hoar glatt när han gör rätt och det får honom att skratta gott varje gång! Det här spelet är inte bara bra för hans lärande om bokstäver utan även en stor hjälp för hans sena tal då han får lära och öva sig på olika ord och samtidigt på sin artikulation!

Nu får barn i åldern 3 till 6 år flera roliga sätt att släcka sin kunskapstörst på. Alga Learning är en unik serie produkter med en stimulerande och bred variation. Färgglada lådor med roligt och pedagogiskt innehåll väcker barnens nyfikenhet och lust att lära. Varje låda innehåller en guide som vägleder de vuxna i barnens lärande.

IMG_9192IMG_9190IMG_9200IMG_9197IMG_9179IMG_9213IMG_9207IMG_9185

Med detta inlägg har vi chans att vinna riktigt fina priser.
Liam fyller 5 år den 14 februari så självklart tar jag chansen att vinna!
Om DU vill hjälpa till så vore jag evigt tacksam över ett klick på
knappen nedan och en röst på just mitt bidrag! ♥

Rösta på mitt bidrag!

3 kommentarer:

Stenströms Bloggeria sa...

Hejsan . Hittade in till dig via bloggportalens tävling . Ska inte vara med själs så du får min röst . Måste säga att du har en riktigt snygg blogg . Ger du design tips ? Har bara funderingar på hur man snyggast gör flikarna under headern ? .
Hittar nog hit flera gånger :)
Ha en fin dag

Anonym sa...

Wooo...Så härliga foto på Liam :)
Klart jag Röstat/Kram

Anonym sa...

Föresten ang Bamba så är det en kanonsida har handlat många presenter/julklappar där :)
Fraktfritt & snabb leverans/Kram igen & hoppas du vinner ......

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam