tisdag 7 januari 2014

Barnkalasplanering

leo1800

När Nomi sov middag idag passade vi på att planera 5-årskalas med Liam. Han fick själv välja om han ville ha kalaset hemma, i sockenstugans roliga lekrum eller på Leo’s Lekland. Det senare alternativet valde han till sist, inte så konstigt heller kanske då han älskar att leka där. Och för oss känns det också skönt att åka iväg och slippa allt stök hemma. Det blir ju ändå firande i dagarna tre (fira honom på fredagen när han fyller, barnkalas på lördagen och släktkalas på söndagen) så vi har nog en del att fixa ändå.

Givetvis fick han själv välja kalasrum och valde mellan prinsessor, disco, pirat, djungel, star wars och dinosaurier. Jag trodde han skulle välja piratrummet först för han älskar ju Peter Pan, Jake och Piraterna och så vidare. Men valet var självklart för honom och han bestämde sig snabbt för prinsessrummet, utan att blinka. Prinsessor är poppis och rosa är hans favoritfärg, så självklart ska han få fira sin femårsdag i prinsessrummet!

Nu ska inbjudningarna fixas och skickas ut med. Sen räknar vi ner till den 14 februari då han blir hela fem år!

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Det blir nog ett roligt kalas :) Jag är inte så hemma på femåringar, men nog är dom väl ganska medvetna om vad som anses vara "tjejigt" och "killigt"? I så fall är det extra roligt att han valde det han gillar mest även om många skulle säga att det är tjejigt! <3

Anonym sa...

Hihi Såååå underbar han är er lille prins Liam <3
/Kram "tant" Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så kul! Jag har också funderat på om Robin ska få ha sitt kalas på leklandet här :)

Carolina sa...

Åh vad roligt, tänk att våra små snart är 5 år, helt galet ju! Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam