torsdag 13 juni 2013

Mormorbesök

IMG_5329

Nomi med mormor idag…

Jösses, så tyst det är här hemma. Efter att mormor varit här och vi ätit middag ihop följde Liam med henne hem. De skulle baka bullar ikväll, äta jordgubbar och så ska han sova där över natten. Nomi somnade för cirka en timme sedan och Simon är på jobbet. Och här sitter jag i soffan och försöker komma ifatt med en massa som ligger på hög. I lugn och ro.

Imorgon blir det i fullt så lugnt. Då ska Nomi till tandläkaren för första gången och sen åker vi till mormor för att “byta barn”, Nomi ska vara hos henne i några timmar medans vi åker in till stan med Liam. Han ska äntligen få träffa en logoped, som vi väntat. Tänk att det kan ta sån tid att flytta över från ett landsting till ett annat? Ska bli himla intressant i alla fall att höra vad dom tycker om Liams tal och om vi kommer få någon hjälp.

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Hoppas det går bra imorgon!

Anonym sa...

Mysigt med mormor...Hoppas det går bra idag/Kramar Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam