fredag 7 juni 2013

Barnens Gård

Idag hade Simon en överraskning åt oss. Hade inte den blekaste om vart vi skulle eller vad vi skulle göra, mer än att barnen skulle ha badkläder. Måste erkänna att jag tyckte det var skitjobbigt och var lite småsur för att han inte ville berätta något.

Klockan halv elva var vi framme vid överraskningen i alla fall; Barnens Gård utanför Karlskrona! Första gången för oss alla fyra och vi är riktigt nöjda med vår dag där. Vi har klappat djur (getter, ponnys, minigrisar, höns och kaniner), provat på drängakampen med bland annat hästskokastning, åkt massa rutschkanor, hoppat studsmattor och hoppborgar, kört lastbil, grävt grävmaskin och gungat.

Vi hade picknick i den lilla parken också. Barnen hade med sig egna matlådor med tunnbrödsrullar, saft och fruktsmoothies som dom smaskade i sig. Simon och jag hade kycklingsallad och currysås. Jättemysigt att bara sitta på en filt och ha det gott!

Vi sparade såklart det bästa till sist; vattenlandet! I närmare tre timmar var Liam i och plaskade och åkte vattenrutschkana. Så nöjd! Nomi badade också lite efter sin tupplur, men hon tyckte nog det var lite kallt. Vi gottade oss i skuggan istället under tiden storebror hade roligt.

Klockan fyra begav vi oss hemåt igen och under kvällen har vi tagit det lugnt ute på balkongen. Liam har plaskat i sin nya lilla pool och vi har grillat lite hamburgare och korv. Nomi somnade vid halv nio ungefär och nu är det soffhäng som gäller. Liam tittar på Nicke Nyfiken och käkar jordnötsringar, Simon kollar på fotboll och jag ska faktiskt starta igång en liten film.. Mys!

IMG_4934IMG_4399IMG_4497IMG_4435IMG_4444IMG_4547IMG_4495IMG_4573IMG_4605IMG_4610IMG_4616IMG_4631IMG_4678IMG_4696IMG_4749IMG_4734IMG_4765IMG_4799IMG_4840IMG_4920

6 kommentarer:

SANDRATORN.SE - TÄVLINGAR I BLOGGEN! sa...

Gud så mysigt! :)

Livet på Citronodlingen sa...

Vilket roligt ställe!

Fröken M sa...

Men åh vilket HÄRLIGT ställe :)
det har jag aldrig hört talas om innan !

Anonym sa...

Ooooo...Va underbart & mysigt :)
Riktigt ljuvliga foto

/Kram Annmi

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vilket roligt ställe :) Och vilken söt liten minilastbil!

Vanilla sa...

Vad mysigt det ser ut! Vi har varit på en djurpark idag och det blev succé för vår lilla tjej! :-)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam