fredag 31 augusti 2012

Nomi, mamma och pappa

IMG_9381

Nomifisan har haft sin mamma och pappa helt för sig själv hela dagen. Och hon var så snäll och gav oss sovmorgon också. När ens bebis somnar klockan 20:00 på kvällen, vaknar och äter 05:00 för att sedan somna om och sova till 10:00 – då kan man inte klaga!

Efter uppvakning, matning och varsin dusch för sambon och mig åkte vi till Emmaboda. Vi var lite busiga och åt brunch på Emmagården, givetvis varsin varm räkmacka med sallad och rhode island-dressing. Mums!

Därefter blev det helghandling, lite kantarellplockning i skogarna och sist men inte minst hämtades Liam hos sin mormor. Han hade haft jätteroligt, precis som vanligt, och lekt ute med grannbarnen till klockan halv tio i gårkväll. De hade åkt rutschkana och hoppat studsmatta i timmar. Så han verkade väldigt nöjd med sin övernattning när vi hämtade honom!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Såå mysigt ♥...
/Puss & Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Åh vilken söt bild :)

Vanilla sa...

Vilket underbart kort! Hon är så fin! :-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam