tisdag 28 augusti 2012

Liam lär sig bokstäver med Alga Learning

Alga har kommit med Alga Learning som är en helt ny serie pedagogiska spel för barn i åldern 3 till 6 år. Barnen lär sig bland annat alfabetet, att räkna med siffror och klockan på ett roligt och stimulerande sätt!

Vi fick hem lådan Lär om bokstaven som är första steget i ABC-serien. Liam, som precis lärt sig skriva sitt namn, var stormförtjust i spelet från början till slut. Det var som ett pussel där man kunde para ihop bilder på djur och saker med bokstäver, både versaler och gemener. Den fräna ugglepennan hoade glatt när han gjorde rätt och det fick honom att skratta gott varje gång! Det här spelet är inte bara bra för hans lärande om bokstäver utan även en stor hjälp för hans sena tal då han får lära och öva sig på olika ord och samtidigt på sin artikulation!

Nu får barn i åldern 3 till 6 år flera roliga sätt att släcka sin kunskapstörst på. Alga Learning är en unik serie produkter med en stimulerande och bred variation. Färgglada lådor med roligt och pedagogiskt innehåll väcker barnens nyfikenhet och lust att lära. Varje låda innehåller en guide som vägleder de vuxna i barnens lärande.

IMG_9192IMG_9190IMG_9200IMG_9197IMG_9179IMG_9213IMG_9207IMG_9185

3 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Wow vilket spel, det där skulle Jonah haft :)

Anonym sa...

Waoo så bra/Kram Kram

Marie Schelin sa...

Hej
Så roligt att ni gillar Algas kunskapslådor!
De finns redan i leksakshandeln och det är totalt 10 olika lådor för olika åldrar.
Ni kan se filmerna om innehållet i de olika lådorna på den här länken;
http://www.algaspel.se/sv-SE/Learning
Trevlig höst önskar
Marie och Alga

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam