lördag 21 februari 2009

» smells like mother spirit

Lille pyret var med i Östran igår. Blev lite besviken för dom sa att han inte skulle vara med förrän idag så vi köpte aldrig någon tidning. Men Simon ordnade det ändå. Faster Lisa fick helt enkelt ge sig ut i kylan sent igårkväll för att handla in den. Kan ju vara kul att ha och spara. Skickade även in en bild till Smålandsposten så får vi se när han kommer med i den.

Vi var på ännu ett återbesök på BB igår. Han går upp i vikt som han ska och allt var jättebra. Skönt att höra efter allt krabb med amningen. Kämpar fortfarande med dom där förbannade amnings-napparna. Vill bara kasta dom i soporna. As.

Ikväll ska vi till Nadde och JP i Kosta på schlager-kväll! Sitter och väntar på att Simon ska komma hem från Emmaboda så man kan hoppa in i duschen. Svårt att se ut som en anständig människa nuförtiden. Och framförallt lukta som en. Går omkring och stinker bröstmjölk och currygult bebisbajs hela dagarna. Och min klädsel ska vi bara inte tala om. Skäms för att säga det men jag snodde med mej ett paket trosor från BB. Såna där riktigt fula och osexiga, töjbara nät-trosor. Ser ut som en mentalpatient i dom men ack så sköna! Förhoppningsvis börjar blödningen avta snart så jag kan gå tillbaka till mina vanliga.

Gubben har kommit hem så nu blir det en välbehövlig dusch!

1 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Åååh så sött!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam