onsdag 11 februari 2009

» den tatuerade kocken

Lillebror skickade precis över lite bilder på sin nygjorda tatuering. Den är såklart långt ifrån färdig, många timmar och mycket cash kvar som ska läggas på den. Det ska till flames runt om och sen lite annat krafs tror jag, men den kommer bli sååå snygg när den är klar! Blev så sugen att sätta mig i stolen igen nu. Men den här gången blir det fasen hos en riktig och proffsig tatuerare.

Skulle kunna tänka mig att göra min bebis porträtt med en snygg text under. Något som verkligen betyder något. Korset jag har på ankeln ser förjävlig ut, helt kladdig och fan vet allt. Ångrar att jag gjorde den överhuvudtaget. Får se till att få den fixad snart.

Gud, vad sugen jag är nu!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam