fredag 6 februari 2009

» foglossning i uppförsbacke

Var med Diesel på Nybro Djurklinik i måndags eftersom han fortfarande var dålig i magen. Det var som att kasta pengarna i sjön kan man säga. Det enda dom gjorde var att låta oss vänta och vänta och vänta.. och när vi väl kom in i undersökningsrummet fick vi fortsätta vänta och vänta tills veterinären dök upp. En sur jävel var det till råga på allt. En sån där näsan-i-vädret-typ som bara tittade på Diesel som om han vore ett ouppfostrat monster bara för att han morrade litegrann. Han var ju bara rädd, stackarn. Sen var det dags för undersökning. Sur-tanten klämde honom på magen och kollade hjärtljuden. Det tog typ fem minuter. 400 spänn för fem minuter och så talade hon om vad det var för fel på honom. Han hade diarré. Nähe? Det hade vi ju inte räknat ut... I två veckor skulle han få äta ett speciellt foder och så skulle vi påta i honom en speciell pasta morgon och kväll i tre dagar.
Kan ju säga så här att det har gått fyra dagar nu och han har inte blivit ett dugg bättre i magen. Plus att Rebell också fått rännskita och kräksjukan. Kul!
Dom väcker mig varje morgon mellan 8 och 9 med sina "matte-vi-är-baaaajsnööödiiiga-pipningar", sen har jag att göra resten av dagen. Springa som en höggravid dåre ut och in, ut och in varje halvtimme. Med foglossning och svallningar - det du!
Vill bara att dom små liven ska bli friska snart. Hade ju inte varit så lyckat om vattnet gick i dagarna och Lisa skulle behöva ordna hundvakt åt Bamse och sen flytta in här och passa våra sjuka hundar. Men blir det inte bättre i helgen så får vi ringa efter en ny tid hos veterinären.
Dock inte på Nybro Djurklinik, det får helt enkelt bli Kalmar Djursjukhus istället.

2 kommentarer:

bagerskan sa...

Hej igen!
Hur jag hittade dig...? Efter lite googlande så var det inte så svårt, sökte mest på Agnes o Broakulla och tog en chansning!
Har du hört att Malin o Magnus fått en liten pojk? Så nu är det bara du och jag kvar i "tävlingen"... *ler* Nej, skämt å sido, bebisen får titta ut när den vill, skulle man bli årets bebis är det ju bara en kul grej!

Jobbigt med hundarna, hoppas dom mår bättre snart! Vi åker alltid till Kalmar djursjukhus, trivs jättebra med dom. Men visst, dom har en sjuk timpenning!! 400kr för max 10 minuter, det jobbet skulle man ha!

Nej nu måste jag klä på min dotter som ska till dagis, ha det gott!
Kram Karin

petrapirat sa...

heej igen:) snygg räknare du har.. hihi. hur fan fick du din sida så bra?? hur jag än gör så blir det så opersonligt :( vill oxå ha en liten enkel, men söt liksom.. några tips?? roligt att du oxå har en blogg. det hade jag totalt missat.. förler ditt liv ganska bra på facebook ändå men detta är ju snäppet bättre faktiskt.. kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam