torsdag 12 februari 2009

» förvärkar?

Jag har faktiskt inte tid att föda barn just nu. Bestämde igårkväll att jag skulle banne mig städa i källaren idag. Ser hemskt ut därnere efter all geggamojja och lera hundarna släpat in. Vit trappa är inte speciellt lyckat heller för den delen! Tänkte passa på att dammsuga och skura nu när det är snö ute så kanske, kaaanskeee det får vara rent en vecka i alla fall.
Men känner på mig att det är något på gång nu. Det känns som det. Vaknade i natt av att jag fick så satans ont i mage och rygg, hemsk mensliknande värk. Men tack och lov gick det över och jag somnade om igen. Men idag har det kommit till och från hela tiden. Mest när jag står och går. Man får liksom nästan huka sig och krypa ihop som en boll för att det ska släppa.
Har inte haft så mycket förvärkar innan, har hänt ett par gånger när man gått hund-promenader men det har liksom gått över ganska fort igen.
Man blir ju såklart lite orolig nu när man går hemma själv och Simon är på jobbet. Jag vill ju inte ringa och oroa honom i onödan heller så han får köra hem. Bäst att vara säker först.
Vi får se vad kvällen har i sitt sköte helt enkelt.

2 kommentarer:

Malin sa...

Grattis grattis grattis till er lille pojk! Hoppas att ni mår bra allihop och att det gick så smidigt det bara kunde.
Hoppas att vi hörs och ses snart!

Anonym sa...

Hej söta!! Grattis grattis! Läste att lilla Alvin är din blivande svärson.. Hmmm.. Kan ni inte vänta och se ifall pojkarna verkligen vill bli gays innan ni bestämmer nåt sånt.. hehehehe.. Kram kram från GammelMoster

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam