fredag 6 februari 2009

Något på gång?

Äntligen är det fredag! Även om jag bara vaggar omkring här hemma med helg för jämnan är det ändå speciellt med fredagar.

Har ju inte kunnat lämna huset den här veckan på grund av att hundarna varit så dåliga. Stå där på alla fyra, nyss hemkommen, och kräkas samtidigt som man torkar racerbajs från golvet är inte speciellt uppskattat alls kan jag tala om. Så det har helt enkelt inte blivit av att jag åkt någonstans. Bäst att hålla ett vakande öga på de små, stackars liven.

Tänkte ta och köra upp en sväng till mamma imorgon och hälsa på litegrann. En kul utflykt! Kanske skulle passa på att hälsa på Nadde och Eve när man ändå var i farten.

Nu väntar jag på att gubben ska vakna till så vi kan åka och handla i Emmaboda. Stackarn blev väckt vid fyra i morse av två skitnödiga vovvsingar.

Jag fick faktiskt sova ut idag! Rebell hoppade upp i sängen och slog mig med tassen tills jag vaknade, kikade på klockan och fick en smärre chock. Kvart i elva. Kors i taket!

Det sägs ju att djur kan känna på sig saker innan det händer. Finns det en anledning till varför dom då lät mig sova? Tänk om dom känner på sig att lillasyster är på utgång och ville att matte skulle vara utvilad? Hua. Är inte redo än faktiskt.

Ska jag vara helt ärlig så har vi inte ens packat klart BB-väskan. Det viktigaste till bebisen är såklart nerpackat men inte våra grejer. Typ kläder och toalettartiklar och sånt bråte.

Tummen ur röven, Agnes. Tummen ur röven.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam