tisdag 17 februari 2009

» hujedamej

Mamma Agnes är trött, så trött. Sicken dag det har varit. Haft massor av besök idag! Mamma och Adde kom hit med Belle som dom varit hundvakter åt under BB-tiden. Självklart sög mamma tag i Liam direkt och släppte inte honom på de närmaste timmarna. Hon kan verkligen inte slita ögonen från honom, riktigt stolt är hon över sitt lilla barnbarn.
Anna och Alvin kom också en liten stund och sedan kom morfar och Lucia och fikade. Dom hade med sig blommor och jättefina kläder till Liam. Massor av bodies och små söta dresser. Det är ju något som vi behöver nu eftersom hela garderoben var fullproppad med tjejkläder. Men dom små liven växer ju ur allting så snabbt ändå så man behöver ju inte köpa speciellt mycket.
Vi har även varit ute på första barnvagns-promenixen idag. Svinkallt var det men ut skulle vi! Simon ville stoltsera och visa hela världen att han blivit pappa. Så söt är han. Stolt som en tupp!
Det blir inte att man kommer hinna skriva här speciellt mycket nu känns det som. Tiden vill inte räcka till alls. Men ska försöka uppdatera så ofta jag kan.

Imorgon ska vi på återbesök på BB för att undersöka lillprinsen. Tänkte ta ett varv med barnvagnen i Kalmar också när vi ändå är där. Ska bli mysigt!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam