söndag 8 juni 2014

Veckan till ända

Min femte jobbhelg på raken är avklarad. Nu ska jag vara ledig de kommande två helgerna – så gott! Igår var det inte så långt pass med idag har jag gått delad tur mellan 07-21. Under den tre timmar långa “rasten” i förmiddags var jag hemma och umgicks med familjen. Vi höll oss ute i det fina vädret, rensade rabatter, lekte och hade mellis-picknick i skuggan. Fick skjuts till jobbet och sen körde Simon barnen till Lessebo. Mamma ville ha dom över natten och de skulle visst göra rabarbersaft också, mina hjälpsamma småttingar.

Huset är så tyst här nu, Simon på sitt nattskift och barnen borta. Bara jag kvar. Är ledig imorgon, vad jag vet nu, så jag ska sätta på en film och halvslumra i soffan. Bara vara och njuta lite av lugnet.

IMG_2391IMG_2402IMG_2412IMG_2394

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser underbart ut ...
/Kram

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Det måste ju vara jättejobbigt att jobba delade turer? Det skulle jag tycka iallafall ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam