torsdag 12 juni 2014

Sommarlov

IMG_1697ny

Jobbat sista dagen som timvikarie idag. Nu ska jag ha tio långa, härliga dagar med mina barn som gått på sommarlov. Massa utflykter och mys och sol och bad och bara ha det gott innan mitt sommarvik drar igång.

Imorgon har vi fullt upp kan jag säga. Mycket jobb för oss båda på sistone vilket resulterat i att vårt hem ser helt upp och ner ut, har inte hunnit städa på tre veckor. Ja, tre veckor. Grässtrån, sandlådesand, dammtussar och smulor all over the place. Så imorgon står storstädning på schemat, och tvätt och packning. Skönt att städa innan vi åker till Öland, är i väg en vecka och dagen efter vi kommit hem ska Nomi ha sitt 2-årskalas. Bäst att förbereda så mycket det går nu innan för att slippa stressen när vi kommer hem.

Åh, låt det bli lördag nu!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,ha det riktigt riktigt gôtt nu & njuuuut ...
/Kram på Er

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam