söndag 1 juni 2014

Slut på helgen

IMG_2034

Jobbhelg fyra av fem på raken avklarad, så imorgon är jag leeeedig och då ska vi bara vara hela dagen lång. Hoppas på en härlig sovmorgon också, hade inte suttit fel. Och fint väder med såklart, så vi kan vara ute och sola och busa.

Efter en eftermiddag med trolldegande, grillning, lek, bak och provsmakning av blåbärsmuffins med mina två troll ska jag nu krypa ner i sängen. Tar med mig datorn och sätter på något barntillåtet också tror jag nog, ett av kvällens avsnitt (S02E07) i vårt Vikings-maraton fick magen att vända sig på trekvart. Satan så vidrigt. Och ska jag kunna somna själv inatt, då Simon gett sig av till jobbet, får det bli Lejonkungen eller.. typ, Teletubbies.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam