onsdag 25 juni 2014

Årets första kantareller…

IMG_4002

Idag har jag varit ledig. Då får man passa på att pyssla ute, fixa och dona. Vi åkte ut på kantarelljakt också, hela familjen. Hittade en del sommarkantareller som fick följa med hem. Liam tyckte det var jättekul att leta och plocka. Och han, som alltid varit jättekräsen när det kommer till svamp, bad om att pappa skulle göra kantarellmackor när vi kom hem. Att något man plockat själv kan vara så mycket godare!

Imorgon är jag också ledig och då blir det säkerligen en tur till stan. Ska visst bli dåligt väder och då kan man lika gärna ränna i butiker och kanske leka av oss lite på leklandet.

Nomi sover nu gott och Liam myser i sin säng med en film. Simon kom precis hem från fotbollen och hade hittat en helsikes massa mer kantareller på vägen, så han sitter och rensar för glatta livet. Själv ska jag inta soffläge och se ett avsnitt eller två av andra säsongens Orange is the new black.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm...Mumms sååå gottit med Kantareller :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam