måndag 16 juni 2014

Regnigt Öland

IMG_2742

Idag har vi inte haft något höjdarväder precis, grått och regnigt med lite sol emellanåt. Så vi packade in oss i bilen efter frukost och gav oss ut på en shoppingrunda i Borgholm där vi även åt en god middag. Stannade till i alla möjliga outlets på vägen tillbaka och hade även turen att springa på min farbror Thomas och hans Ann-Christine. Så goa så, alltid lika trevligt att träffas.

Någon vidare shopping blev det väl inte. Liam köpte uteleksak, Simon handlade kläder till Nomi som han tyckte var fina (vilket även jag tyckte) och så hittade jag en frän tröja till mig själv som jag inte kunde låta bli.

Väl hemma i stugan igen åkte Liam med pappa och sedan även farfar för att titta på fotboll i Broakulla. Johansfors IF skulle möta Kalmar FF, kan ju ha varit en spännande match. Så dom har varit iväg hela kvällen och kommer nog inte än på ett par timmar. Nomi, jag och mamma har slappat på verandan och hört regnsmattrandet i taket, ätit kvällsmat och bara varit. Men nu sover hon lilla stumpan, så nu blir det lite kortspel i väntan på att pojkarna ska komma tillbaka!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt att träffa din farbror Thomas & Ann-Christtine...
Lite shopping blev det ju iallefall hihi så mysigt att Simon shoppade till Nomi :)

/Kram från mig denna soliga kväll!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam