fredag 27 juni 2014

Fredagen

Hemkommen från kvällens jobbpass. Lite fredagsmys hinner man med ändå, strax en liten film med gubben som är ganska seg efter en ensam kväll med barnen. Innan jag begav mig till jobbet fick jag ett litet ryck och tvingade upp honom på vinden där Liams gamla juniorsäng stod. Så Nomis spjälsäng byttes ut och man kan väl säga att hon var en aning ovan vid nattningen. Hade visst haft svårt att somna och försökt kravla ut ett par gånger med skor och skena. Vilken tuuuur jag hade då som inte var hemma. Men nä, jag tror nog hon vänjer sig snart. Om inte är det bara att byta tillbaka.

I förmiddags hade vi förresten fikagäst på besök; Sara. Vi satt ute i det fina vädret (innan regnet och åskan kom…) och fikade, pratade strunt och lekte med barnen.

IMG_4180IMG_4198IMG_4203IMG_4181

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam