fredag 13 juni 2014

Sommarfint

Skärmklipp

En jäkla lång fredag. Vid halv åtta, efter frukost, började jag ta tag i städning, packning och tvätt huller om buller. Det är inte lätt med två barn kan jag säga, speciellt Nomi som är ÖVERALLT! När Simon klev upp vid elva efter sitt nattpass skjutsade han dock dom till mormor för några timmars barnvaktning. Tack gode gud för det, annars hade det tagit dubbel så lång tid. Vid fyra-tiden var vi äntligen klara med allt, och Simon hann även klippa gräset och fixa i trädgården innan regnet och åskan kom.

Ikväll har jag varit dödstrött, men fick plötsligt sån lust att göra lite sommarfint här i bloggen. Så så fick det bli! Känner mig nöjd, alltid upplyftande med lite förändring. Men nu, nu ska vi krypa ner i en renbäddad säng i ett nystädat sovrum.

Imorgon; äntligen ÖLAND!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå...Agnes...
Waoooo så otroligt vacker Design du gjort - Ljuvlig!

/Sommarkram på Er

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så fint och somrigt du fått här inne :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam