torsdag 26 juni 2014

Shopping och lek

Stan blev det, en heldag. Hade ju “tur” med vädret också, regn och en helvetes massa åska. Perfekt shopping- och leklandsväder! Middag på Grand Samarkand blev det och jag hittade faktiskt fyra stycken plagg till mig själv som jag köpte på stört. Hittade fler men man får ju ta’t lite lugnt liksom. Ett par jeans, en cardigan och två stycken blusar blev det. Observera! Bara ett av plaggen var svart. Det ni!

Efteråt överraskade vi barnen med ett besök på Leo’s Lekland. Där blev det närmare tre timmar lek innan det stängde. Glada barn och trötta föräldrar. Nu när vi är hemma är det dock tvärtom, barnen däckade direkt!

IMG_4121IMG_4052IMG_4039IMG_4147IMG_4112IMG_4130IMG_4170IMG_4061IMG_4138

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå...Så underbart,skojsigt & vilka foto - Waooo!!
Hihi Hur gjorde du för att bara köpa 1 Svart plagg?!! fniss...Jag är likadan jue!
Kul att du shoppade till dig oftast brukar ju mammsen shoppa till de små hihi

Ha en härlig Fredag/Kram på Er

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam