söndag 15 juni 2014

Eketorps Borg och Långe Jan

Det var rätt gott och vakna tjugo i tio idag, vi sov alla riktigt bra efter lite havsluft. Långfrukost blev det innan vi begav oss ut med bilen.

Körde neråt södra Öland där man aldrig är annars. Körde igenom en massa byar innan vi stannade till vid Eketorps Borg. Öppnar inte förrän om en vecka men man fick gå in och kika ändå. Gillade Liam! Skulle vara kul att åka tillbaka när det har öppnat med, kan tänka mig att det är mycket kul för barnen då och en massa “prova på”.

Åkte sedan ner till Ottenby, Ölands södra udde, där fyren Långe Jan finns. Fikade med härlig utsikt, åt glass och sen fick Liam och jag ett ryck och gick upp i fyren. En himmelens massa trappsteg och jag kan säga det att för ett halvår och 47 kg sedan hade de trapporna blivit min död. Men det gick jättebra, upp kom vi och njöt av utsikten. Simon och Nomi stod nedanför och vinkade åt oss, hon tyckte väl det var lite tokigt att vi stod så högt upp. Simon har ju höjdskräck annars hade vi gått upp allihopa.

Nu är vi åter hemma i stugan i Färjestaden. Grillen är tänd och snart kommer barnens mormor för några nätters övernattning!

IMG_2613IMG_2623IMG_2635IMG_2661IMG_2670IMG_2681IMG_2668IMG_2694IMG_2677IMG_2709

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ljuvliga foton - Där har jag vart & det är riktigt vackert!
/Kram på Er & ha en fortsatt skön semester på Öland!

Anna sa...

47 kilo! Jäklar vad du är grym!

Malin sa...

Härligt ni verkar ha det! Älskar Öland! Jag hoppas att vi kommer ta en tur dit med husvagnen i sommar.
Och 47 kilo!!! Shit va bra jobbat!

Anonym sa...

Lilla ja' igen ...Wohooo 47kg Grymt tjejen!!!!
& ...Förlåt mig att jag inte skrev detta tidigare *skäms ...

/Kram på dig i kvällssolen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam