fredag 6 juni 2014

En dag på Öland

Idag fick jag sovmorgon, en lång härlig en. Sen gjorde vi oss iordning, packade kylväskan och gav oss iväg på ett litet äventyr. Innan vi körde över Ölandsbron blev det ett stopp på den härliga rastplatsen nedanför där vi smaskade i oss tunnbrödsrullar, vattenmelon och saft till lunch. Och barnen kastade sten i havet och lekte i sanden!

Nästa lördag ska vi till Öland och låna Simons fasters sommarstuga på Joels Udde i Färjestaden, då de ska utomlands i två veckor. En hel vecka hemifrån, ska bli så attans gött. Så idag åkte vi dit för att inspektera och dom ville visa oss lite hur allt funkar. Sen envisades dom med att bjuda på middag, supergod porterstek. Så vi stannade hela dagen och hade det trevligt. Blev även ett besök på Köpstaden, ett litet måste när man är i Färjestaden.

Åh, vad jag vill ha ett sommarställe att åka till och ladda batterierna. Pappapappapappa? Om du investerar i en så lovar vi att ta hand om den åt dig när du ändå jobbar jämt..?! Please?

IMG_2252IMG_2235IMG_2299IMG_2259IMG_2315IMG_2285IMG_2199IMG_2168IMG_2218IMG_2208

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ljuvliga Ölandsfoton/Kram :)

Anonym sa...

Härlig dag och härliga bilder =)
//Emma Vuckovic

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam