tisdag 9 juli 2013

Vår tisdag

Jag och barnen har haft en lugn hemmadag med Nomijakt (hon klättrar överallt och slår sig hela, hela, hela tiden…), massa pusslande, filmtitt och spelande. Provade Liams nya bondgårds-yatzy som pappsen köpte med sig från Göteborg. Mycket populärt och vi spelade tre gånger under tiden maten stod på spisen. Nomi satt mest och suttade på pennan och försökte förgäves få fart i en tärning att smaka på.

På tal om Göteborg och presenter. Nomi fick också en av sin pappa, en jättesöt vit sommarklänning från PO.P. Han kan han, när han vill. Jag fick ett jättefint armband samt böckerna Femtio nyanser av mörker och Femtio nyanser av frihet. Jag har ju första boken men har bara läst några kapitel hittills, måste komma igång och läsa igen!

Ikväll efter middagen fick barnen sig ett bad så dom blev rena och fina. Eller ja, fina i alla fall. När jag plockade upp Nomi ur hennes egna badkar kom det en bajskorv och guppade förbi på vattnet. Bara börja om, tur hon gillar att bada! Min mormor ringde också mitt i stöket och undrade om Liam fick följa med dom i husbilen imorgon förmiddag, dom skulle till Öland och sova där till fredag. Framförhållning, ja. Men efter att Nomi somnat hann jag tvätta och packa det mesta av alla saker han ska ha med sig. Hittade även en MP3-spelare i gömmorna (min son verkar vara en av de få 4-åringarna som varken har egen iphone eller ipad) så den fyllde jag upp med all hans favvomusik som han kan lyssna på i husbilen.

IMG_7608IMG_7627IMG_7611

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en 4-åring och en 3-åring som heller varken har i-phone eller i-pad. Jag känner också ibland att de är de enda som inte har, men i ärlighetens namn tycker jag inte att de har behov utav det heller. Hoppas Liam får det skönt på Öland tillsammans med sin mormor

Livet på Citronodlingen sa...

Full rulle :)
Jag såg ett bra citat på facebook igår angående ipads och iphones..
"Skryt inte över hur bra ditt barn hanterar en i-pad. Skryt när han/hon öppnar en bok och läser själv"

Tyckte det var bra sagt :)

Anonym sa...

Oooo,va roligt & gulligt av Pappsen att köpa med sig presenter till Liam & Nomi :)
Ha en fin Onsdag/Kramar Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam