onsdag 17 juli 2013

Kvällsmat ute

Idag har det varit varmt, fy helsike! Man orkar ju knappt röra sig men när Nomi sov middag passade jag ändå på att renbädda, dammsuga och skura. Det var välbehövligt, begriper inte hur mina småttingar gör för är det inte miljoner kexsmulor så är det utsmetat bebiskräk över golven. Skulle behöva städa dagligen men vem fasen orkar det?

Ikväll satt Nomi och jag ute i solen och åt kvällsmat. Jag gjorde en tallrik till henne med blåbär, äppelbitar och varm smörgås med kantarellstuvning. Jisses, vad hon åt. Hon älskade kantarellerna. Så pass att jag fick stränga order om att skrapa bort kantarellerna från smörgåsen så hon bara kunde äta dom. Fint ska det va!

Men nu sover hon gott och jag har några timmars lugn och ro framför mig. Blir lite wordfeud, bloggfix och kanske en film!

IMG_8012IMG_8017IMG_8018IMG_8026

3 kommentarer:

mammaTEA sa...

Vilken god mat!

Anonym sa...

Så gottit & mysigt med lill"fian" Nomi...Hon är så söt//Kramar Annmi

Anonym sa...

Gud så gott! Och tänk att kantarellerna redan kommit, blir lika förvånad varje år ;)

Cissi
Http://nastanperfekt.blogg.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam