fredag 5 juli 2013

Bullfika och bus hos mormor

Klockan halv elva släppte vi av pappsen på perrongen i Lessebo. Han ska se Gyllene Tider ikväll tillsammans med Tobbe och Jennie och kommer inte hem förrän på söndag. Jag hoppade det och stannar hemma med barnen istället. Gyllene Tider kan jag vara utan, jag laddar inför Nickelback till hösten istället!

När vi ändå var i krokarna åkte vi och hälsade på mormor. Där blev det bullfika, kurragömma, piggelin och Nomi “hjälpte” även mormor att organisera i hennes cd-hylla. Japp, skivor och fodral ööööverallt.

Här hemma är det ganska tyst och lugnt nu. Nomi sover middag och Liam tittar på Janne Långben the Movie efter att ha pärlat fina pärlplattor och lekt med lego. Lite senare ska vi göra hemmagjord pizza och ha fredagsmys, bara vi tre!

IMG_7282IMG_7281IMG_7273IMG_7292IMG_7287IMG_7320

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Dom där bullarna... Hade gärna haft en sån nu... eller 4-5 stycken :)

Jag har en utlottning av ett Babybojen-kit inne hos mig, kanske kan vara något för Nomi..

Anonym sa...

Såå mysigt & gottit med Bullfika :)
/Kram på Er!

Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma sa...

Härligt! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam