onsdag 10 juli 2013

Regn och rusk

IMG_7716ny

Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar plockade upp honom i förmiddags. De ska sova i husbilen på Öland i två nätter, kan vara skönt för honom att få lite semester från mamma och pappa också. Och de kommer ha jätteroligt, de skulle hälsa på hans morbror (min lillebror) i Löttorp och är det fint väder blir det nog lite havsbad med,

Vädret, ja. Från riktig sommarvärme och soligt i flera dagar till regn och rusk. Men det behövs väl det också, bara så typiskt att det skulle bli dåligt väder just nu när de skulle iväg.

Här hemma ligger nu Nomi och sover. Hon har alltid sovit duktigt (förutom småperioder då tänder varit på gång) och i snart två veckor har hon sovit hela nätter också, från 19-20 på kvällen till 9-10 på morgonen. Innan har hon gärna vaknat en gång på natten och behövt bli omsövd med välling. Man ska väl kanske inte ropa hej ännu, men tycker det är så skönt att hon slutat med det!

Snart kommer sambon hem, han började tidigare idag och är hemma lite tidigare än vanligt. Vi ska ha filmkväll med Fast & Furious 6, men jag har tjuvstartat filmkvällen redan med People like us som verkar riktigt bra!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Waooo vilken underbar bild/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam