onsdag 24 juli 2013

Fästing- och tapetjakt

new_york_skyline_tapeter2

Lånad bild från Happywall

I förmiddags kom mamma och hälsade på. Det var tur det för strax efter hennes ankomst klagade Liam på att det gjorde ont i bakhuvudet och när jag tittade närmare såg jag världens största, äckligaste jävla fästing. Jag hoppade bakåt en meter och höll på att kräkas av ren chock. Alltså, jag plockar gärna fästingar på djur och så, det är liksom okej, men när det sitter en jävel på min lilla son då.. ja, då… Usch!! Mamma eldade upp den och baddade bettet med sprit. Men det gäller ju att hålla koll på honom nu så det inte blir rött och hemskt.

Efter kaoset gick mormor och Liam till badet för att plaska i bassängen och sola. Under tiden satte jag och sambon oss tillrätta med datorn för tapetjakt. Plötsligt är det ju bara en månad kvar tills vi får nycklarna till huset så det är bäst att komma överens om hur vi ska ha det i alla rum. Jag är ju den som har första ordet i… ja, typ allt, så sambon fick faktiskt sin vilja igenom om en stor fototapet i tv-rummet. Det är helt okej för mig så länge den är i svart och vitt. Men det gäller att hitta en som vi verkligen, verkligen gillar, för dom är ju inte direkt gratis, di däringa fototapeterna.

Tapet- och inspirationsjakten fortsätter…

4 kommentarer:

Respelion sa...

Usch vad läskigt med fästing.
Åkte på en själv häromdagen.
Är visserligen vaccinerad mot tbe, men borelia kan man ju alltid åka på.

Livet på Citronodlingen sa...

Åh, va läskigt. Hoppas det var en "snäll" en så att det inte blir några följder av det.

MansonDust - en mammablogg om barnmode sa...

Star hade en fästing för typ 4 år sedan. Jag hittade den bakom fästet på ett örhänge, alltså bakom örsnibben - under örhängsgrejen! Blääää! Kollar alltid där bakom nu.. ;)

Anonym sa...

Isch...för Fästingar :(
Fototapet är riktigt snyggt tycker jag & har funderat lite på det här :)
//Kramar Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam