fredag 26 juli 2013

Barnens tapeter

Häromdagen satt vi och kollade runt på olika tapeter till huset. Barnen har just nu ett gemensamt rum som går i vitt, grått, limegrönt och rosa. Men i huset kommer dom få varsitt rum och tankarna går just nu på högvarv kring färger och allt.

Liams rum ska ha tre vita väggar och en vägg med svart tapet med vita stjärnor på (om vi inte hinner ändra oss). Sen bryta av det svarta och vita med limegrönt. Han säger att han vill ha “hånga häger” så det blir kanske fler. Sen i Nomis rum ska vi köra på ljusrosa och cerise, kanske lite limegrönt där med.

Ja, herregud. Det finns ju så mycket fint för barnrum och det är inte lätt att komma fram till nåt. Men det blir nog bra i slutänden!

Liams rum kopiera

Nomis rum kopiera

7 kommentarer:

Dessie sa...

Ser superläckert ut :)

Livet på Citronodlingen sa...

Vi ska förhoppningsvis bygga till rum till barnen till hösten... Jag har redan samlat på mig MASSOR av länkar till fina saker, smarta möbler och annat... Vi får nog bygga väldigt stort rum om allt ska få plats :)

Elin - Livat på torpet sa...

Kommer att bli toppen!
Själv har jag suttit och smygkollat lite på tapeter till utbyggnaden .. finns nästan för mycket fint att välja på :)
Kram

Camilla sa...

Åh, så roligt att planera och drömma...
Det kommer säkert bli jättefint. Tycker ni verkar ha det så mysigt i ert hem nu =)
Ska bli spännande att få "kika in" i ert nya hem. Ser att du tittat på loftsäng... Skaffa inte det för tidigt bara... Var och en gör som den själv vill såklart, men med tanke på att barn ofta i olika perioder knallar in till föräldrarna på natten, ska gå på toa osv. så kan det vara lite riskabelt när de ligger så högt. Men det är bara min åsikt =) Hoppas du inte tar illa upp, menar bara väl. Tack för en mysig blogg. Kram!

Anonym sa...

Härligt att planera & du har ju sååå bra smak/stil...Kommer bli kanonsnyggt/Kramar Annmi

Vanilla sa...

Vad fint det ser ut! Och vilket fint collage! :-)

Väldigt könsstereotypt dock, men det kanske är så ni vill ha det? :-)

Kram

Agnes sa...

Svar till Camilla:

Nej då, jag tar inte alls illa upp. Det är bara bra att få lite tips!

Liam har en vanlig juniorsäng nu och i huset vi ska flytta till är deras nya rum himla små. Så vi försöker komma fram till bra lösningar att utnyttja hela rummet på. En loftsäng är vi väldigt inne på just nu, hade varit så smidigt för honom så han kan ha pysselhörna med skrivbord under och kanske någon mysig fotölj. Men tåls absolut att tänka på. Han sover alltid i sin egna säng, kommer aldrig in till oss mer än på morgonen när han vill få upp oss. Däremot händer det väl att han går på toa någon gång då och då.

Men det dröjer ett tag tills vi isf ska köpa någon, har en massa andra möbler som behöver köpas in först. Loftsängen blir nog inte förrän efter jul, när han hunnit bli fem år. Så kan Nomi ta över hans juniorsäng framöver istället :)

Jätteroligt att du kikar in här och jag tar tacksamt emot tips! Må gott! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam