söndag 21 juli 2013

Fikagäster

IMG_8185

Klockan tio i förmiddags fick vi fikagäster, en gammal kompis till Simon och hans sambo och fem veckors-bebis. Såå söt och såå liten. Vi gjorde två blåbärspajer med vaniljsås att ha till fikat. Liam vägrade äta och skulle istället ha en päronsplitt, Nomi däremot åt så hon var blå i hela ansiktet. Mums!

Just nu i skrivande stund håller jag på att smälta bort av värmen. Försökte sitta ute i skuggan och läsa bok innan (är inne på andra delen nu, Femtio nyanser av mörker) men det gick knappt att andas. Något svalare inne som tur väl är. Och middagsplanerna, att ens tänka på mat och på att laga mat är för mycket idag. Kanske är vi lite lata och åker till Lessebo och äter istället. Hade varit gott med en kycklingsallad!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt med fikagäster & gottit med Blåbärspaj :)
Soliga varma kramar//Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam