onsdag 3 juli 2013

Feberflicka och campingpojk

Nomis feber har ännu inte lagt sig. Hon sov middag i tre och en halv timme idag och har varit väldigt grinig och hängig hela dagen. Hon ska helst vara i famnen hela tiden och leker ytterst lite på egen hand. Ikväll låg hon och mös med pappa i soffan i en timme, hon bara låg där och rörde sig inte ur fläcken. Bara det säger ju något om hur hon mår, i vanliga fall är det ju ganska bra fart i vår lilla busunge.

Liam skulle minsann sova i tältet även denna natt. Jag bäddade ner honom och satte på en film som han kikade på genom tältets fönster och det dröjde inte länge förrän sömntutan sov. Bra för honom att “öva” lite på campinglivet för på söndag, om vädret är fint, ska han tälta med mormor i Lasses trädgård. Det kommer han verkligen gilla!

IMG_7121IMG_7128IMG_7132IMG_7112

3 kommentarer:

Anonym sa...

Såå mysigt med Tätet hihi lille Liam kommer säkert älska att tälta med mommsen...
Naw lilla Nomi hoppas hon piggar på sig/Pussar från "tant" Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Mmm, när dom helt frivilligt ligger still och myser i mer än 5 minuter vet man att det är något som är fel ;) Hoppas det går över fort!

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Hoppas N snart kryar på sig! Även här hemma har vi sjukdom... halsfluss... men med penicillin så blir de snart bra :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam