söndag 14 juli 2013

Söndag i stan

Idag blev det en spontan utflykt till Växjö. I veckan är det sagt att Liam ska åka och tälta med sin pappa, bara dom två, och ha lite pappa-son-mys själva. Tält och en sovsäck har vi lånat av mamma och svärmor men en luftmadrass, pump samt sovsäck till Liam behövde inhandlas. Efter flera turer inne på ÖB, Harald Nyborg, Jysk, Biltema, Rusta och Toys R Us (ja, det var ett jäkla färande) så hade vi hittat allt vi behövde. Sovsäcken var nog det bästa köpet – med Blixten McQueen på!

Här hemma har nu barnen badat och Nomi nattats. Liam tittar på Tarzan, jag tittar på Viktoriadagen och sambon muttrar över mitt programval och blipprar med mobilen istället.

IMG_7926IMG_7945IMG_7930IMG_7949

1 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt & va mysigt med lite pappa-son-mys hihi
Ljuvliga foto på dina finisar//Puss & Kram "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam