tisdag 30 juli 2013

Semestertider

postr_l

Vi tar dagarna som dom kommer och jag har noll lust med att blogga, även om tiden faktiskt finns. Men den där lusten, som kommer och går, tittar nog fram snart igen. Men det är skönt också att ta lite semester från datorn, även om den där stressen att hålla sig uppdaterad eller uppdatera själv finns där.

Vi är inne på sambons tredje semestervecka nu och det har varit några lugna veckor må jag säga. I och med husköpet fick vi “ställa in” våra egentliga semestertankar att hyra stuga, det blir istället småutflykter för oss i år. Imorgon pratade vi om att åka till Älgparken för att titta på lite djur och äta glass, om det blir väder för det. Sen ska vi även försöka hinna med ett par dagar på Öland för att träffa min bror och en dag på Barnens Gård, som Liam tjatat om, innan semestern är slut.

Ikväll har det regnat, perfekt se film-väder. Hade ju sån tur också som norpade åt mig en gratis värdekod på film2homes facebooksida. Dom kör med “48 filmer under 48 timmar” just nu och den som är snabbast att ta värdekoden varje heltimme och utnyttja den får se en valfri film. Vi kollade på den svenska filmen Ego, väldigt charmig!

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Det är liet si och så med blogglusten här också just nu faktiskt... Nåja, det går ju lite upp och ner :)

Fröken M sa...

Åh !! Den filmen gillade jag :)
Här blir det en hel del filmer nu under semestern - favoriten hittills är "små citroner gula" :)
Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Har funderat på att se den, kanske måste göra det ikväll :)

mamma jakeline sa...

åh den har jag tänkt att se, ska testa om man kan norpa åt sig en sådan kod då! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam