onsdag 17 december 2014

Vårt kök före och efter

När vi flyttade in i huset för ungefär ett år sedan gjorde vi inte så mycket mer än att måla om i köket. Och slita ner den hemska schackrutiga kakeldekoren. Köket var väldigt opraktiskt med så lite förvaring att vi fick ha köksmaskiner och så vidare i förrådet. Jag behöver nog inte skriva så mycket mer, tycker före-bilderna kan tala för sig själva!

IMG_5710IMG_5717

Jag tycker det är så häftigt, även om vi förlängt arbetsytan väldigt mycket känns köket ändå så mycket större. Jag är så glad att vi rev dörrkarmen och halva väggen i ingången, även om Simon var lite skeptisk till min idé. Men bara det gör att köket känns större och luftigare. Att kök och vardagsrum hänger ihop mer.

Jag sa till vår köksdesigner Henke att jag inte ville ha ett enda skåp nere, bara lådor. Och det fick jag, förutom grytskåpet i hörnet då. Dessa lådor alltså, älskar dom. Får in hur mycket som helst, får mycket bättre översikt och kan organisera med avskiljare i.

Ja, jag älskar vårt nya kök och jag är så glad att det gick smärtfritt under renoveringsveckan. Och det är SÅ mycket roligare att laga mat och baka nu!

IMG_0600IMG_0592IMG_0594IMG_0591

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow...Så snyggt & roligt att se före & efterbilder :)
/Kram

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Fy sjutton så snyggt det blev! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam